All inclusive Aruba

arbuaAls onderdeel van het koninkrijk der Nederlanden zou iedereen een keer all inclusive Aruba moeten boeken. Het tropische eiland staat bekend om de vriendelijke bevolking, maar bovenal een toeristische droom bestemming. Je kan hier genieten van massa toerisme met all inclusive Aruba of een auto huren en even ontsnappen van de massa. Ineens kan je op een plek komen waar helemaal niemand lijkt te wonen. Je bent vrij om te zwemmen in de zee of even te genieten in de zon. Dit soort bijzondere vakanties maakt een all inclusive Aruba een bijzondere bestemming. Het eiland is slechts 180 vierkante kilometer, maar heeft genoeg te bieden voor jong en oud.

Genieten van de Caribbean zonder orkanen

Als we denken aan de Caribbean dan denken we aan parelmoer witte stranden en een prachtige azuurblauwe zee. Alleen we denken ook aan de orkanen die altijd rond de zomervakantie de eilanden teisteren. Een all inclusive Aruba vakantie betekend genieten van de zon zonder orkanen. Door de ligging van 20 kilometer voor de kust van Venezuela kan je prima genieten van de zon. Bijna het hele jaar door kan je hier op zomervakantie zelfs tijdens de wintermaanden. De gemiddelde jaartempratuur ligt zelfs op 28 graden, waardoor de tempratuur perfect is voor all inclusive Aruba strandvakantie.

De geboorte van de lederschildpad

De lederschildpad komt naar Aruba toe om hier haar eitjes te leggen. Het hele jaar door zijn er verschillende broedplaatsen waar de eitjes gelegd worden. Doordat de lederschildpad met uitsterven bedreigt is helpt de bevolking van Aruba om de kleintjes veilig ter wereld te brengen. Op het hele eiland worden de eitjes afgezet zodat mensen niet te dicht in de buurt kunnen komen. De kleintjes kunnen zo in alle rust uit hun eitje kruipen en rechtstreeks de zee in zwemmen. De grootste kans dat je deze afzettingen tegenkomt is door te wandelen over Eagle Beach of Palm Beach. Het is mogelijk om bij de organisatie te informeren of er tijdens je vakantie eitjes uitkomen. De datum is namelijk van alle vindplaatsen geregistreerd zodat je een kijkje kan nemen bij het uitkomen van de eitjes. Dit blijft nog altijd een wonderlijk moment.

Breng een bezoek aan het Aloë Vera museum

De geneeskrachtige plant Aloë Vera heeft al eeuwen lang een grote invloed op het eiland. De laatste jaren is het eiland uitgegroeid tot de grootste exporteur van de plant. Bij het museum en de fabriek is er te zien hoe de planten verbouwd worden en uiteindelijk verwerkt worden tot geneeskrachtige medicijnen. Naast het bekijken van het productieproces is er te zien hoe de toepassing vandaag de dag plaats vindt. Eventueel kan je in het winkeltje natuurlijk je eigen Aloë Vera producten kopen.

Boek all inclusive Aruba

All inclusive Aruba kan je eigenlijk het hele jaar door boeken. Verblijf in een luxe all inclusive resort en geniet van het uitkomen van schildpad eieren of gewoon de pracht en praal. Het eiland laat je betoveren door haar schoonheid en het aangename klimaat draagt hier natuurlijk aan bij.