All inclusive Curaçao

curacaoZorgeloos genieten om witte tropische stranden met een gratis cocktail in de hand. Het klinkt als een droom waarbij je alleen hoeft te genieten. Toch hoeft het absoluut niet alleen een droom te zijn. Je kan onbeperkt genieten van het heerlijke eten in combinatie met cocktails en optredens dankzij all inclusive Curaçao. De tropische stranden verwelkomen je al snel om te genieten van de zon. Zorgeloos genieten van gratis ontbijt, lunch, diner, hapjes en drankjes. Alcoholische drankjes zijn lokaal inbegrepen en je wordt de hele dag vermaakt met entertainment. Dit soort taferelen kan je helemaal zelf ontdekken dankzij een all inclusive Curaçao vakantie. Het is tevens één van de mooiste vakantiebestemmingen ter wereld waarbij je gewoon de Nederlandse taal kan spreken.

Ontdek Willemstad in Curaçao

Regelmatig worden er tijdens een all inclusive Curaçao excursies georganiseerd om bijvoorbeeld Willemstad te ontdekken. De stad is een echte vestigingsstad toen Nederland het eiland veroverden. Je gaat hierdoor eigenlijk een beetje terug in de tijd met de prachtige Amsterdamse huizen met een Curaçao tintje. De huizen zijn gekleurd in prachtige kleuren en vallen zo goed op. Je vind hier diverse bezienswaardigheden zoals de Pondjesbrug. Maak een stadswandeling om later weer terug te keren naar je all inclusive Curaçao resort en hier bij te komen met een cocktail in de hand.

Zwemmen met dolfijnen

Tijdens een all inclusive Curaçao vakantie is het mogelijk om te zwemmen met dolfijnen. Duik in het heldere blauwe water en geniet van een tropisch paradijs terwijl de wilde dolfijnen om je heen zwemmen. In de speciale dolfijnenschool wordt je begeleid om samen te zwemmen en een aantal trucjes met de dieren te doen. Je leert hoe intelligent de dolfijnen zijn en wat ze allemaal doen om een simpel visje. Geniet in het water van de vrijheid en de wonderlijk mooie dieren in de zee.

Grotten en natuurparken bezoeken op Curaçao

Een all inclusive Curaçao betekend niet alleen zon, zee, strand en gratis cocktails. Regelmatig worden er excursies georganiseerd waar je aan kan deelnemen. Wat dacht je bijvoorbeeld aan een bezoek aan de Hato Caves. De grotten zijn tegelijk ontstaan met het eiland en is duizenden jaren oud. Het is één van de populairste bezienswaardigheden op het eiland. Op veertig minuten rijden van Willemstad vind je het Christoffel park. Een prachtig park dat onderdeel is van de ruim veertig nationale parken op het eiland. Maak hier kennis met wilde dieren of een bijzondere flora. Bezoek vooral eens mount Christoffel om je bezoek helemaal af te maken.

Boek last minute een all inclusive Curaçao

KLM en Arke zijn twee vliegtuigmaatschappijen die de laatste jaren werken aan een luchtbrug naar het prachtige vakantie-eiland. Door het grote aantal vluchten kan een last minute all inclusive Curaçao voordelig en snel geregeld worden. Ontdek nu eindelijk het eiland van je dromen en neem plaats met een cocktail in de hand. Vanaf nu kan je echt genieten van een heerlijk hapje en drankje op het vakantie-eiland. De bezienswaardigheden zorgen ervoor dat het eiland nog leuker is om te ontdekken. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon op het strand liggen en genieten van je gratis cocktail.