All inclusive Egypte

egypteVlieg naar het land van de farao’s en oude schatten met een all inclusive Egypte vakantie. Op slechts 5 uur vliegen van Nederland kan je altijd genieten van de zon. Midden in de woestijn lopen het hele jaar door de temperaturen hoog op. Egypte blijft nog altijd de nummer één winterzonbestemming. De luxe resorts in Egypte zijn beveiligd en bijna complete steden. Je hoeft het resort eigenlijk helemaal niet af als je een all inclusive Egypte reis boekt. Het fijne van deze vakantie is dat je eigenlijk nergens anders kan genieten van zoveel luxe voor weinig geld. Als je een klein budget hebt kan je hier echt 100% genieten van een luxe vakantie. Je hoeft buiten het geld voor de reis echt nergens meer rekening mee te houden. Op het resort kan je gratis genieten van eten en drinken. Daarnaast hebben de luxe resorts allemaal hun eigen entertainment. De hele dag door wordt je vermaakt. Op elk moment van de dag is er wel iets te doen in het resort. Dit maakt het elke keer weer leuk om een relax vakantie naar Egypte te boeken.

Sharm el Sheikh all inclusive vakantie

Een bekende bestemming voor een all inclusive vakantie is Sharm el Sheikh. Dit is een bekende Egyptische badplaats waarbij er voor de toeristen veel luxe is. De toeristen worden hier echt in de watten gelegd. Het enige wat je nog hoeft te doen is te genieten. Ben je een duiker of snorkelaar? Onder begeleiding kan je vanuit de meeste  resorts duiken tussen de koraalriffen. Of maak een uitstapje naar de spannende Sinaï woestijn. Je bent tijdens een all inclusive vakantie Egypte niet verplicht om de hele dag in de zon te liggen. De meeste resorts organiseren beveiligde activiteiten waarbij je meer van het land kan ontdekken. Vanuit Sharm el Sheikh kan je prima een ontdekkingsreis maken. Doordat je een all inclusive vakantie geboekt hebt ben je voor eten en drinken geen geld kwijt. Je houdt zo mooi geld over om een leuke excursie in Egypte te boeken. Deze Sharm El Sheikh vakantie is vooral ideaal voor de echte zonaanbidder. De meeste resorts hebben ook hun eigen stukje zandstrand. Je kan zo niet alleen genieten langs het zwembad, maar ook een dagje naar het strand gaan.

Hurghada all inclusive vakantie naar de zon!

Hurghada was lange tijd één van de weinige kustplaatsen waar je een all inclusive vakantie Egypte kon boeken. Vandaag de dag zijn er natuurlijk nog veel meer locaties waar je zo’n heerlijke verwenvakantie kan boeken. De plaats Hurghada is inmiddels helemaal afgestemd op toeristen die hier graag naartoe komen. De meeste resorts zijn vooral ingericht op een rustige en comfortabele vakantie. De resorts zijn meestal complete paleizen waarin soms een compleet winkelcentrum gebouwd is. De badplaats staat bekend om het hoge serviceniveau. Je voelt jezelf echt heel even een sultan uit het sprookje duizend-in-een-nacht. Als je een Hurghada vakantie boekt kan je niet alleen genieten van het zwembad, maar ook van het strand. De meeste resorts hebben een stukje privé strand. Op dit strand kan je zelfs nog steeds genieten van gratis hapjes en drankjes. De echte levensgenieter komt absoluut tot zijn recht in Egypte!

All inclusive El Gouna vakantie

El Gouna ligt in het oosten van Egypte in de streek Hurghada. Geniet hier van de gouden stranden aan de Rode Zee. Het hele jaar door kan je hier genieten van de zon in één van de luxe all inclusive hotels. El Gouna is een luxe badplaats waar je als zonliefhebber met veel plezier kan genieten van zon, zee en strand. Uniek is dat deze badplaats eigenlijk ligt op een paar kleine eilandjes in de Rode Zee. Op de eilanden ben je omgeven door water en palmbomen. Je krijgt het echte vakantiegevoel vanaf het moment dat je aankomt in El Gouna. Uniek is dat deze omgeving vol kleuren en bloemen is. Ondanks de droogte die er het hele jaar heerst. In de omgeving zijn slechts een handjevol restaurants, maar je kan natuurlijk ook genieten van het gratis eten in het all inclusive hotel! Met El Gouna vakantie wordt je volledig in de watten gelegd en hoef je het resort eigenlijk helemaal niet af.

Ultra All Inclusive Egypte vakantie

Een unieke formule die je in Egypte tegenkomt is Ultra All Inclusive. Bij deze variant hoef je echt je portemonnee niet mee te nemen als je op vakantie gaat. Deze formule kom je vooral tegen in de luxe resorts met minimaal 5 sterren. Hiermee  ben je niet gebonden aan tijden voor gratis eten en drinken. Je kan de hele dag door gratis eten en drinken halen bij de vele bars en restaurants op het resort. Bij de meeste all inclusive hotels kan je vanaf 23.00 geen (gratis) drankje meer halen. Bij Ultra All Inclusive kan je zelfs midden in de nacht gratis eten en drinken halen. Dit maakt deze vakantie naar Egypte vakantie extra speciaal.

Egypte is een walhalla voor duikers

Ben jij dol op duiken? Boek vandaag nog je all inclusive vakantienaar bijvoorbeeld Sharm el Sheikh. In de baai van de sjeik maak je kennis met een bonte onderwaterwereld. Ontdek meer dan 200 verschillende soorten koralen en 1000 verschillende vissen. Heb je er altijd al eens van gedroomd om te zwemmen met een zeeschildpad? Tijdens een vakantie e kan deze droom zomaar werkelijkheid worden. Als je verblijft in een luxe  resorts, dan zijn er soms zelfs duikers aanwezig die je mee kunnen nemen naar de Rode Zee. Enkele resorts hebben zelfs een stukje privérif waar je onder begeleiding op ontdekking kan gaan. Als je van plan bent om te gaan duiken of snorkelen, dan raden we je aan om te kiezen voor een all inclusive vakantie Egypte. Kies vooral voor een locatie met duikinstructeur zodat je soms zelfs gratis lessen kan volgen. Ontdek zelf de wonderlijke onderwaterwereld in Egypte.