All inclusive El Gouna Egypte

El Gouna is een echte luxe stad in Egypte en is kunstmatig aangelegd voor toeristen. De stad ligt op 25 kilometer afstand van het bekende Hurghada. De stad bestaat eigenlijk uit twee gebieden: het centrum en de haven. Het centrum bestaat uit een kleine woonwijk en voornamelijk voorzieningen voor toeristen. Er zijn verschillende winkels en cafés te vinden. Naast de winkels is er ook nog een openlucht bioscoop waar iedereen een film kan komen kijken. All inclusive El Gouna betekent echt dat je in rijkdom kan baden. Het fijne is dat je alles vooraf al betaalt hebt en je dus niet schrikt van hoge kosten achteraf. De stad is speciaal gebouwd voor ontspanning. Voor de toeristen worden dan ook het hele jaar door evenementen georganiseerd om de vakantie nog leuker te maken.

Met de boot varen tijdens een verblijf in El Gouna

Eén van de populairste activiteiten in El Gouna is een tripje maken met de boot. Rond de stad liggen verschillende eilanden die je onder begeleiding van een gids kan bezoeken. Sommige eilanden zijn helemaal uitgestorven en alleen het gezelschap op het bootje mag het eiland betreden. Naast dit soort tripjes kan je ook zelf leren varen. Kom een cursus volgen om je eigen catamaran te besturen. Een unieke ervaring op de Egyptische wateren.

Safari door de woestijn

Het hele jaar door worden er verschillende safari’s door de woestijn georganiseerd onder begeleiding van je eigen gids. Sommige safari’s eindigen zelfs met een tocht door de woestijn op je eigen kameel. Je krijgt zo het echte Egypte gevoel door een tocht te maken door de woestijn. Je kan een ritje maken in een echte 4×4 of op een Quad. Maak de trip nog mooier door de tocht te maken tijdens zonsondergang! All inclusive El Gouna maakt het mogelijk om geld over te houden voor dit soort bijzondere tripjes!

Bezoek de bijzondere bezienswaardigheden van Egypte

All inclusive El Gounda organiseert verschillende excursies naar de bekende bezienswaardigheden van Egypte. Bezoek bijvoorbeeld Caïro met de piramides van Giza of maak kennis met de Sfinx het symbool van Egypte. Een andere dagtrip is mogelijk naar Luxor waar je een bezoek brengt aan de beroemde piramides. Vanuit El Gouna is de tocht goed te doen en kan je zowel met de bus als met het vliegtuig dit soort excursies maken. Je maakt zo kennis met de echte Egypte attracties vanuit je all inclusive El Gounda resort.

Boek een all inclusive El Gounda

All inclusive El Gounda is een heerlijke vakantie waar je van kan genieten. Het is absoluut een unieke stad speciaal voor de toeristen gebouwd. Toeristisch is het misschien wel, maar hierdoor zijn er wel super leuke excursies mogelijk om meer van het land te ontdekken. Maak kennis met de gastvrijheid van El Gounda en boek je eigen all inclusive vakantie. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent qua kosten. Dit is het fijne van een all inclusive vakantie naar El Gounda.