All inclusive Frankrijk

frankrijkAll inclusive Frankrijk is misschien nog niet heel erg bekend onder toeristen. Toch is Frankrijk een geliefd vakantieland onder de Nederlanders. De meeste plekken zijn prima met de auto bereikbaar, waardoor je voordelig op vakantie kan. Naast een voordelige heenreis kan je genieten van een all inclusive Frankrijk vakantie vol met luxe en gratis eten en drinken. Laat jezelf verwennen met luxe hapjes en drankjes en natuurlijk lokale wijn in overvloed. De luxe is vergelijkbaar met de grote all inclusive landen alleen betaal je hier niet de hoofdprijs. Geniet in de mooiste toeristenplaatsen van een luxe all inclusive Frankrijk vakantie.

Onbeperkt genieten in de Cote d’ Azur

Aan de golf van Saint Tropez vind je werkelijk de meest prachtige resorts aan de Franse kuststrook. De Middellandse zee staat bekend om de luxe, maar ook de hoge prijs voor eten en drinken. Een simpel cocktailtje drinken is voor de meeste niet mogelijk vanwege de hoge prijs. Gelukkig kan je onbeperkt genieten van luxe aan de Cote d’ Azur. Sommige resorts liggen dicht in de buurt van het strand, waardoor je heerlijk kan zwemmen in de zee. Het all inclusive concept bestaat vaak uit verschillende buffetten waar je de hele dag van kan genieten Daarnaast kan tot een bepaalt tijdstip genoten worden van frisdrank en alcoholische versnaperingen.

Onbeperkt wintersporten in de Franse Alpen

De Franse Alpen zijn prachtig om een wandeling te maken tijdens de zomermaanden of los te gaan op de piste tijdens de wintermaanden. Een all inclusive vakantie in de Alpen bestaat voornamelijk uit genieten in de sneeuw. De hoge bergtoppen maakt het perfect om te snowboarden of te gaan skiën. In de Franse Alpen is het nu ook mogelijk om een all inclusive Frankrijk vakantie te beleven. Stap nu op de ski’s en wordt bij terugkomst hartelijk ontvangen met gratis hapjes en drankjes. De luxe hotels en resorts leggen je werkelijk waar in de watten en zorgen voor de heerlijkste maaltijden. Sommige resorts zijn voorzien van een wellness resort waar je kan genieten van een sauna of bubbelbad. Heerlijk als je net terug komt van een koude tocht door de Franse Alpen.

All inclusive Frankrijk boeken

Een last minute all inclusive Frankrijk kom je nog niet tegen in iedere regio, maar is absoluut genieten. De heerlijke buffetten maken het toegankelijk om uitgebreid te dineren of te genieten van de gratis wijn. Bij een all inclusive concept krijg je vrijwel altijd op voorwaarden lokale alcoholische dranken geserveerd. In Frankrijk kan je natuurlijk genieten van de heerlijkste Franse wijnen. Zowel een goede rode als witte wijn worden onbeperkt en vrijblijvend geserveerd. Geniet van de heerlijkste wijnen en laat je eens echt verwennen door Franse specialiteiten. De Fransen zijn namelijk een expert in de keuken en bereiden als echte chefkoks heerlijk onbeperkt eten. All inclusive Frankrijk komt niet vaak voor dus wees op tijd met boeken zodat je met een gerust hart kan verblijven in een luxe resort. Vertrek met een last minute zelfs deze week nog all inclusive in Frankrijk.