All inclusive Gran Canaria

gran canariaEen all inclusive Gran Canaria hoort er steeds meer bij als het gaat om een luxe all inclusive Spanje vakantie. Als je opzoek bent naar zon, zee, strand en luxe dan zit je hier absoluut goed. Breng een bezoek aan één van de vele luxe resorts en wordt verwend met all inclusive hapjes en drankjes. Je kan hier onbeperkt genieten van gratis cocktails aan het strand. Het is dan ook de ideale plek om heerlijk te genieten van zon, zee en strand. Vooral doordat het hele jaar door de tempraturen rond de 25 graden liggen. Zelfs tijdens de wintermaanden lig je aan het strand op Gran Canaria. Geniet van de zon in combinatie met een gratis cocktail. Dat is pas het echte leven met een all inclusive vakantie.

Slenteren over de boulevard

Natuurlijk betekend all inclusive Gran Canaria niet dat je de hele dag in huis hoeft te zitten. Je mag natuurlijk best naar buiten gaan om daar te slenteren over de boulevard. De boulevard van Gran Canaria staat bekend om de gezellige terrasjes en restaurantjes. Maar je kan er vooral gezellig winkelen in één van de toeristenwinkels. Wil je echt goed winkelen? Ga dan naar La Palma de hoofdstad van het eiland. In het winkelcentrum Macy’s in de hoofdstad kan je terecht voor de mooiste merkkleding. Maar vergeet vooral ook niet de kleine winkeltjes want die zijn absoluut de moeite waard.

Bezoek de grotwoningen op Gran Canaria

Natuurlijk is het heerlijk om af en toe even een uitstapje te maken. Eén van de activiteiten die absoluut de moeite waard zijn is een bezoek aan de grotwoningen. In Barranco de Guayadeque Ingenio kan je de woningen zelf bezoeken en een kijkje nemen bij de grotbewoners. Vandaag de dag leven er nog steeds mensen in de woningen en dit maakt het allemaal extra speciaal. Vergeet niet voor een lunch naar restaurant Tagoror te gaan. Dit restaurant is gevestigd in een grot en serveert alleen specialiteiten van de Canarische eilanden. Uiteraard kan je hier ook prima dineren.

Rum proeven op Gran Canaria

All inclusive Gran Canaria betekend natuurlijk dat je kan genieten van het onbeperkt drinken van alcohol. Hierbij wordt wel alleen lokale alcohol uit Spanje geschonken. Ben je nu benieuwd geworden hoe de rum die je zojuist gratis gedronken hebt gemaakt wordt? In Arucas vind je een rum fabriek waarbij je gratis een rondleiding krijgt en kan ontdekken hoe de rum gemaakt wordt. Uiteraard is er een proeverij en kan je zelf een aantal flessen rum kopen. Vanuit het gebouw heb je ook een prachtig uitzicht over de bananenplantages. Het is zelfs mogelijk om zelf een plantage te bezoeken net buiten de bebouwde kom.

Last minute all inclusive Gran Canaria

Heb je nu echt zon nodig? De kans is groot dat je de zon tegenkomt op Gran Canaria. Boek nu je eigen all inclusive vakantie en vertrek last minute all inclusive Gran Canaria. Voor je het goed beseft zit je aan het strand met een gratis cocktail in de hand.