All inclusive Griekenland

griekenlandGeniet van een compleet verzorgde reis met een all inclusive Griekenland vakantie. Tijdens deze vakantie kan je gewoon je portemonnee thuislaten. Alles is bij de reis inbegrepen. Je kan heerlijk genieten van een strandvakantie en excursies maken naar bezienswaardigheden uit de oudheid. Tijdens een all inclusive vakantie is het eten en de drankjes volledig geregeld. Je hoeft zelf echt helemaal nergens meer naar om te kijken. Laat je betoveren door de schoonheid van de Griekse eilanden en geniet van het heerlijke Griekse eten.

Verblijf op een droomeiland waarbij alles all inclusive is

All inclusive kan je nog meer genieten van een prachtig droomeiland. Het enige waar je zorgen om hoeft te maken is wat je vandaag gaat doen. Op de luxe resorts is er altijd plek om te zwemmen en om naar het strand te gaan. De hele dag door kan je gratis genieten van eten en drinken. De meeste keukens serveren de Griekse keuken in combinatie met de Europese keuken. Je kan elke dag genieten van een gevarieerde maaltijd. Probeer nieuwe gerechten uit en ontdek authentieke Griekse gerechten zonder dat je er een euro voor hoeft te betalen. Het enige wat je hoeft te doen is genieten! Er zijn verschillende hotels in Griekenland waar je uit kan kiezen. De meeste resorts zijn gelegen op de Griekse eilanden. Je kan hier even heerlijk ontspannen en in de watten gelegd worden. Je kan zelfs kiezen voor een resort met ultra all inclusive. Hierbij geniet je 24 uur per dag van en kan je zelfs midden in de nacht voor een gratis drankje naar de bar. Geniet van de gratis cocktails en ga een avondje stappen op het resort. De hele dag door zorgt het entertainment team voor gezellige activiteiten.

All inclusive Kos naar het fietseiland van Griekenland!

Een all inclusive Kos vakantie hoeft niet alleen te betekenen dat je lekker aan het strand gaat liggen. Het eiland zelf is super indrukwekkend en de moeite waard om te ontdekken. Dankzij het vlakke landschap wordt Kos ook wel het fietseiland genoemd. Op dit Griekse eiland vind je honderden fietsverhuurbedrijven waar je een fiets kan ontdekken. Op de fiets kan je een rondrit maken en het eiland ontdekken. Tijdens een fietstocht zie je meer dan dat je met de auto een ritje maakt over het eiland. Na afloop keer je voldaan terug op het resort en kan je genieten van een heerlijk gratis diner. Met all inclusive naar Kos is eigenlijk alles voor je geregeld en hoef je alleen maar te genieten van de schoonheid op het eiland. Er zijn ook resorts waar je zelfs gratis een fiets kan lenen. De brede fietspaden op het eiland maken het veilig om eens een ritje te maken langs het strand.

All inclusive Kreta op het grootste eiland van Griekenland

Kreta behoort nog altijd tot één van de populairste vakantie eilanden van Griekenland. Dit is niet zo heel gek want op Kreta kan je genieten van prachtige gebouwen, historie, natuur en heerlijke zandstranden. Kreta is ook meteen één van de meest zonnige eilanden. Tot diep in het najaar kan je hier nog genieten van een echte strandvakantie. Kreta is ook meteen het grootste eiland van Griekenland en het op 4 na grootste eiland in de Middellandse Zee. Het eiland heeft een weglengte van 400 kilometer. Vierduizend jaar geleden was het eiland één van de belangrijkste verblijfplaatsen van de Minoïsche beschaving. Verschillende opgravingen zijn nog steeds te bezoeken tijdens een verblijf op Kreta. Naast het eiland zelf kan je natuurlijk een luxe all inclusive Kreta vakantie boeken. Laat jezelf in de watten leggen door de vriendelijke Griekse bevolking. De bevolking staat bekend om de gastvrijheid en doet er alles aan om het je naar je zin te maken op Kreta. Geniet van de heerlijke gratis drankjes en hapjes tijdens een vakantie op Kreta. De barman maakt met alle liefde gratis een cocktail voor je klaar terwijl je geniet onder een heldere sterrenhemel. Kreta is absoluut één van de mooiste eilanden om je vakantie op door te brengen.

Geniet gratis van de Griekse keuken!

Met een all inclusive vakantie Griekenland vakantie kan je gratis van de Griekse keuken genieten. De Griekse keuken is de oudste van Europa en is 25 eeuwen oud. Zelfs de Romeinen hadden veen respect voor de Griekse keuken. Van oudsher worden diverse maaltijden bereid met olijfolie en specerijen. Als je een  vakantie boekt krijg je niet alleen de Europese keuken voorgeschoteld. De meeste Griekse resorts serveren hun gasten ook de Griekse keuken. Geniet van vers gegrild vlees, vis en moussaka. Als toetje mag je natuurlijk genieten van Baklava. Met deze vakantie hoef je jezelf geen zorgen te maken over de kosten. Alles is voor je geregeld en je hoeft alleen maar aan te schuiven. De Grieken maken zelfs hun eigen wijn en deze vloeit rijkelijk op de resorts. Volgens de Griekse mythologie zou de wijn zelfs door de Grieken zijn uitgevonden. Helaas is hier geen wetenschappelijk bewijs van. Toch smaakt de lokale wijn uit bijvoorbeeld Kreta absoluut niet verkeerd. Ondanks het gratis eten is het een aanrader om eens uit eten te gaan in een traditionele Grieks Taverne. Het eten is hier verrukkelijk en de prijzen zijn lager dan dat je thuis gewend bent. Je helpt zo de lokale bevolking en je kan extra genieten van de Griekse keuken.

Zon, zee en strand all inclusive Griekenland

Naast culturele bezienswaardigheden kan je genieten van zon, zee en strand tijdens een all inclusive Griekenland vakantie. De meeste resorts hebben zelfs hun eigen stukje strand waar je gebruik van kan maken. De helderblauwe Middellandse Zee is een genot om in te zwemmen. Naast het strand kan je natuurlijk relaxen aan één van de luxe zwembaden. Sommige resorts hebben zelfs een klein waterpark bij hun zwembaden gebouwd. De kinderen kunnen uren bezig zijn om van de glijbanen af te glijden. Waterplezier is er genoeg voor het hele gezin in Griekenland. Samen met je gezin kan je genieten van een heerlijke vakantie in Griekenland.