All inclusive Hurghada

HurghadaEen all inclusive Hurghada staat al jaren bekend als een geliefde vakantiebestemming. Als je er eenmaal geweest bent dan denk je vaak met heimwee terug aan je vakantie. All inclusive is bijna de standaard in dit vakantiegebied. Jong en oud vind het geweldig om hier een duik te nemen in het bijna warme zeewater. De Rode Zee wordt vanwege het woestijnklimaat het hele jaar door opgewarmd. De temperaturen zijn het hele jaar door aangenaam en lopen soms flink op tijdens de zomermaanden. Vele uren zon zijn gegarandeerd en er valt het hele jaar door slechts een paar mm regen. Dit is nog minder dan wat er in Nederland in één dag valt. Hurghada is in de jaren 70 speciaal aangepast voor toeristen. Er is dan ook genoeg te beleven voor jong en oud. Toch hoef je in principe het resort niet af want de resorts zijn bijna complete steden met diverse winkels, restaurants en discotheken. Je kan hier allemaal gratis gebruik van maken tijdens een all inclusive Hurghada.

Snorkelen in de Rode Zee

Tijdens een all inclusive Hurghada vakantie kan je genieten van de prachtige Rode Zee. Het is één van de weinige plekken waar je al na een paar meter zwemmen de mooiste koraalriffen kan bewonderen. Natuurlijk kan je gaan duiken, maar dit kost al snel een hoop geld. Je kan eventueel alleen of onder begeleiding van een gids zelf gaan snorkelen in de Rode Zee. Verschillende all inclusive resorts hebben zelfs een stukje privé strand, zodat je eenvoudig zelf kan gaan snorkelen. De zee is absoluut één van de grootste attracties in Hurghada en toeristen ontdekken graag de meer dan 1.000 verschillende soorten vissen in de zee.

Quad safari door de woestijn

Ga met een gids op pad door de woestijn met een echte Quad Safari. Eventueel kan je naar wens zelf de Quad besturen of een tweepersoons Quad huren en achterop gaan zitten. Tijdens all inclusive Hurghada is het nog mooier om eventueel met zonsondergang de excursie voor de woestijn te maken. Ten eerste zijn de temperaturen een stuk aangenamer en ten tweede is het prachtig om de rode gloed over de woestijn te zien vallen. Tijdens een Quad Safari kan je eventueel een bezoek brengen aan een echt beduiden dorp midden in de Woestijn. Uiteraard schenken ze gastvrij een drankje voor je in tijdens een bezoek aan het dorp in de woestijn.

Ontdek Hurghada

Tijdens een all inclusive Hurghada kan je natuurlijk ook de stad zelf ontdekken. In de stad zijn talloze authentieke winkeltjes en restaurants te vinden. In het centrum is vooral een moderne stad gebouwd voor de toeristen. De winkels en restaurants zijn vaak al vroeg in de ochtend geopend en gaan tot laat in de avond door. De hele dag door is het dus gezellig druk. De vriendelijke bevolking heet je graag welkom tijdens een bezoek aan hun winkels en stad. Vooral in de voor toeristen aangelegde haven kan je genieten van het echte Hurghada en tientallen winkels waarin je kan snuffelen.