All inclusive vakantie Ibiza

ibizaEen all inclusive Ibiza is het feesteiland van de Ballearen. Alle grote dj’s en sterren komen hier naartoe om hun vakantie te vieren of een groot feest in de discotheken te geven. Naast het uitgaanseiland van Spanje is er natuurlijk meer te beleven. Zo komt er steeds meer luxe op het vakantie-eiland. All inclusive Ibiza is genieten van de Spaanse zon met een lokale gratis cocktail in de hand. Geniet tijdens de middaguren van verse Spaanse tapas of laat je verwennen met een all inclusive buffet in de avonduren. All inclusive Ibiza kan zo luxe mogelijk en sommige resorts hebben hun eigen discotheek waar je verwend wordt met lokale dj’s. Laat je vermaken op het feesteiland of ga op onderzoek naar de mooiste bezienswaardigheden op het eiland.

Ontdek het historische hart van Ibiza stad

All inclusive Ibiza is natuurlijk heerlijk genieten aan het zwembad, maar Ibiza stad heeft ook genoeg te bieden. Het historische hart wordt door de locals met veel liefde Dalt Vila genoemd. Je vind hier een prachtig Catalaans Kathedraal vervaardigd in de zestiende eeuw. Ontdek tevens de stadsmuren die er al sinds het begin van de jaartelling gebouwd zijn. Laat je vooral verassen met een stadswandeling door Ibiza stad. Een all inclusive Ibiza resort ligt vaak niet in het centrum van de stad. Maar met het openbaar vervoer of een pendelbus sta ja al snel in het hart van Ibiza.

Ontdek de unieke hippiemarkten van Ibiza

In de jaren zestig kwamen er veel hippies naar het populaire vakantie-eiland toe. Ze vormde voor een groot deel de cultuur en gastvrijheid op het eiland. De oude hippies zijn nog helemaal niets verandert en leven nog steeds op Ibiza. Tijdens een all inclusive Ibiza kan je op zoek gaan naar een hippiemarkt. Proef hier als vakantieganger de speciale sfeer en maak kennis met handgemaakte souvenirs. Deze zijn natuurlijk altijd leuk om mee naar huis te nemen en iemand mee te verassen. Kijk ook eens op de deze vakantie Ibiza website.

Ondergrondse graftombes op Ibiza

Tijdens een all inclusive Ibiza kan je natuurlijk verschillende uitstapjes maken. Een uniek uitstapje is een bezoek aan graftombe Puig des Molins Nekropolis. Het is één van de best bewaard gebleven ondergrondse graftombes van de wereld. Het is nu mogelijk om zelf hier een rondleiding te krijgen en te kijken hoe de doden vroeger geëerd werden met hun eigen graftombe. De tombe is niet alleen de moeite waard om te zien, maar staat ook nog eens op de Werelderfgoed lijst.

Boek vandaag nog all inclusive Ibiza

Heb je zin om te genieten van all inclusive vakantie Ibiza? Plaats vandaag nog online je boeking en vertrek binnenkort naar het zonnige eiland langs de Spaanse kust. Voor je het weet lig je aan het strand terwijl er naast je strandbedje een vers bereide cocktail staat. Geniet van de gratis alcohol die rijkelijk vloeit zonder dat je er een druppel voor hoeft te betalen. All inclusive Ibiza is absoluut genieten voor zowel jong als oud op het Spaanse eiland.