All inclusive Kos

kosKos is een klein vakantie-eiland bij Griekenland. Het eiland staat vooral bekend om de prachtige stranden waar je heerlijk kan genieten van zon, zee en strand. Het kristalheldere water trekt al jaren toeristen aan om te duiken in de zee. Naast een duikje in de zee kan je genieten van de archeologische hoogtepunten. Het eiland was populair in de Griekse tijd. Vooral in Kos Stad zijn diverse bezienswaardigheden die vaak gratis te bezichtigen zijn. Voor de rest kan je natuurlijk genieten van een all inclusive Kos vakantie. Een vakantie vol bezienswaardigheden en vooral onbeperkt genieten van eten en drinken.

Ontdek de archeologische hoofdstad Kos Stad

Kos Stad mag eigenlijk helemaal geen stad heten. Het is meer een dorp die rechtstreeks uit de oudheid lijkt te komen. In het compacte centrum van je winkelen voor souvenirs of kleding. Vanuit de oude haven is het ook mogelijk om een dag excursie te maken naar het Turkse Bodrum. De Turkse stad ligt op slechts 20 kilometer afstand en met mooi weer is deze zelfs zichtbaar. De archeologische opgravingen zijn prachtig om te zien en vaak gratis te bezichtigen. Eén van de trekpleisters is de boom van Hippokrates. Deze boom is 2.400 jaar oud en hier gaf de oude meester les aan zijn leerlingen.

Neratzia, het kasteel van Kos

Vlakbij Kos Stad ligt Neratzia het beroemde kasteel van Kos. Het kasteel ligt tegenover het plein van Hippokrates. Het is mogelijk om naar binnen te gaan en de prachtigste uitzichtfoto’s vanaf het kasteel te maken. Het kasteel bestaat voor een gedeelte uit een ruïne waarbij je oude opgravingen kan bekijken. Het uitzicht over zowel de zee als de stad is alleen al een reden om het kasteel te bezoeken.

Bezoek unieke vissersdorpjes

In Griekenland is het nog mogelijk om unieke kleine vissersdorpjes te ontdekken. Neem het dorpje Kardamena van oorsprong een vissersdorp, maar vandaag de dag een autovrij toeristencentrum. In het dorpje zijn discotheken en winkels gevestigd en kan je genieten van de heerlijke Griekse maaltijden. In het hoog seizoen rijdt er een gratis bus naar Kos Stad toe zodat je heen en weer kan pendelen. Ideaal als je een all inclusive Kos vakantie doorbrengt. Als je jouw vakantie wil doorbrengen in luxe, maar wel wilt genieten in een all inclusive resort dan is Kardamena de ideale bestemming.

Boek een all inclusive Kos vakantie

Benieuwd geworden naar de Griekse gastvrijheid en het heerlijke onbeperkte eten. Tijdens een all inclusive Kos wordt je pas echt verwend met een luxe all inclusive arrangement. Hierbij kan je pas echt onbeperkt eten en drinken. Je bent hier niet gebonden aan bepaalde tijden alleen voor het soort eten wat er geserveerd wordt. Zo kan je de hele dag door genieten van diverse hapjes en drankjes. Ontdek zelf het eiland op je gemak of geniet gewoon langs het zwembad met een gratis cocktail. Echt all inclusive genieten kan slechts op één plek en dat is op Kos. Geniet vandaag nog van je luxe all inclusive vakantie in Griekenland.