All inclusive Kreta

kretaEen all inclusive Kreta betekend een bezoekje brengen aan het grootste eiland van Griekenland. Voor iedere vakantieliefhebber is hier wel iets te vinden. Van een actieve vakantie tot een heerlijke zon, zee en strand vakantie op Kreta. Tijdens een all inclusive Kreta vakantie wordt je in ieder geval goed in de watten gelegd. Je wordt verwend met gratis cocktails en heerlijke maaltijden. All inclusive is op Kreta ook echt all inclusive. Je kan dus de hele dag genieten van gratis eten en drinken. Hieraan zijn geen beperkingen tot 24.00. Als je kiest voor een ultra all inclusive vakantie dan kan je zelfs s ‘nachts genieten van gratis alcoholische drankjes of hapjes.

Iraklion de hoofdstad van Kreta

Naast traditionele Griekse dorpjes begint je reis vaak in de hoofdstad Iraklion. De hoofdstad is vanaf het hele eiland prima bereikbaar. Een uitstapje maken vanaf je all inclusive resort is dan ook zo gedaan. De hoofdstad is levendig en trekt dan ook miljoenen toeristen. Naast gezellige winkeltjes vind je er diverse overblijfselen van de Minoïsche beschaving. De leuke sfeer maakt het leuk om de omgeving te ontdekken en door de stad te wandelen.

De Griekse gastvrijheid in Chania

Sommige toeristen slaan het drukke Iraklion liever over om een bezoek te brengen aan Chania. Je vind hier een gezellige drukte met lokale markten en winkeltjes. Als je opzoek bent naar een uniek souvenirtje dan moet je absoluut hier een bezoekje brengen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om in deze stad aan te komen. Chania heeft een eigen vliegveld en haven waar toeristen regelmatig aankomen. Mocht je wat meer over de historie van de stad willen ontdekken dan kan je een bezoek brengen aan het Archeologisch museum. Uiteraard kan je ook genieten aan het strand waar je heerlijk kan genieten van zon, zee en strand.

Ontdek de Samaria Kloof

All inclusive Kreta is niet alleen zon, zee en strand, maar het is ook mogelijk om de ruige natuur te ontdekken. De Samaria Kloof is een geliefde natuurplek waar wandelaars graag naartoe gaan. De indrukwekkende rotswanden maken de wandeling van 16 kilometer vol pracht en praal. Het is mogelijk om deze wandeling te voet te doen, maar dit is wel pittig. Het is belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen de zon en voldoende drinkwater mee te nemen. Zorg ook voor stevige wandelschoenen om door het ruige gebied heen te wandelen. Halverwege de wandeling kom je een verlaten dorp tegen. Het is uniek om door dit dorp te wandelen en de oude gebouwen tegen te komen.

All inclusive Kreta boeken

Wil je graag genieten van een all inclusive Kreta vakantie? Boek vandaag nog een last minute en geniet van een all inclusive Kreta vakantie. Geniet aan het zwembad met een gratis cocktail in de hand. Of ontdek de heerlijke Griekse gerechten die je onbeperkt kan eten. All inclusive betekend dat je onbeperkt kan genieten van de zon in Griekenland. In de zomermaanden lopen de tempraturen al snel op tot 40 graden. Je kan hier dus echt genieten van de zon tijdens de prachtige zomermaanden.