All inclusive Kroatië

kroatieVoor veel Nederlanders is Kroatië nog onbekend als vakantieland. Toch heeft het land alles te bieden wat een all inclusive Kroatië vakantie zo bijzonder maakt. Geniet van de prachtige natuur of geniet gewoon aan het strand van de zon. Door de gunstige ligging lopen de tempraturen in de zomermaanden al snel hoog op. Heb je even geen zin in zon, zee en strand? Dan heeft Kroatië genoeg te zien en te beleven om je vakantie compleet te maken. De ligging is prima te rijden met de auto en deze heb je wel echt nodig om het land te ontdekken. Kroatië is een groot land en de bezienswaardigheden zijn soms best een stukje rijden. Gelukkig kan je vaak ook voor weinig geld een huurauto regelen en het land zelf ontdekken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een complete excursie te boeken vanuit een all inclusive Kroatië resort.

Verblijf op de Kroatische eilanden

Als we denken aan Kroatië dan denken we vaak aan het vaste land. Toch beleef je een echte all inclusive Kroatië op één van de prachtige eilanden. Sommige eilanden zijn nog onaangetast door de inwoners. Ze hebben misschien één of twee resorts en bestaan voor de rest uit puur natuur. Heel even heb je het idee dat je op een onbewoond eiland leeft midden in de natuur. Voel jezelf heel even Robinson Crusoe tijdens jouw reis over de Kroatische eilanden. Ben je niet zo’n natuurliefhebber en ben je liever opzoek naar partypeopel? Hivar is vergelijkbaar met Ibiza en staat bekend om de chique clubs en prachtige all inclusive Kroatië resorts. Jongeren kunnen hier echt genieten van hun welverdiende vakantie.

All inclusive Kroatië in Istrië

All inclusive Kroatië hoeft niet veel geld te kosten en kan toch echt genieten zijn. In Istrië kan je heerlijk genieten aan het water en genieten van het heerlijke eten. Eén van de kustplaatsen op het schiereiland waar je heerlijk kan genieten is Rovinj. Je kan hier genieten van een strandvakantie of wandelen door de oude stad. Een aanrader voor de winkelliefhebbers is Porec. Je vind hier kleine lokale winkeltjes die gerust tot 02.00 open zijn tijdens het hoogseizoen. Je vind er goedkope hebbedingetjes, maar er zijn ook exclusieve producten te koop die je niet snel zou verwachten. Deze exclusieve producten zoals een stropdas van echt goud kosten gerust € 500. Let dus goed op de prijskaartjes en laat je verassen door het bijzondere aanbod.

Last minute all inclusive Kroatië

All inclusive Kroatië betekend genieten voor een klein prijsje. Betaal niet teveel voor een all inclusive vakantie en geniet toch van zon, zee en strand. Als je een last minute boekt dan kan je soms al voor een paar honderd euro genieten van een luxe vakantie. De resorts doen bepaalt niet onder bij de grote resorts in Istrië of andere Kroatische gebieden. Geniet van een combinatie met zon, zee en strand en vooral van luxe. Vermaak jezelf met de leukste activiteiten en ervaar zelf hoe het is om te verblijven in een nog relatief onbekend vakantieland.