All inclusive Makadi Bay – Egypte

All inclusive Makadi Bay is al jaren een populaire bestemming onder de toeristen. De meeste resorts liggen rechtstreeks aan het strand. Je kan zo de hele dag genieten in een luxe verblijf met onbeperkt eten en drinken. De stad ligt aan de Rode Zee en is eigenlijk nog vrij jong. Het is de afgelopen jaren omgebouwd tot een stad voor de toeristen. De nog ongerepte koraalriffen trekken vooral veel duikers naar deze prachtige plek. De stad ligt op 30 kilometer afstand van het bekende Hurghada. Het is mogelijk om rechstreeks naar Hurghada te vliegen en vanaf hier met transport naar jouw all inclusive Makadi Bay resort te reizen. Het gebied is vooral perfect voor iedereen die een verzorgde, maar rustige strandvakantie wil naar Egypte. De plaats wordt vooral gevormd door diverse luxe all inclusive resorts.

Klimaat in Makadi Bay

Het klimaat in Makadi Bay is natuurlijk hetzelfde als in de rest van Egypte en perfect voor een heerlijke zonvakantie. Zoals in iedere woestijn zijn de zomers extreem warm en de winters mild. In de zomer loopt de temperatuur al snel op tot 40 graden of hoger. In de wintermaanden is het aangenaam warm en ligt de temperatuur rond de 25 graden. Ideaal voor een zonvakantie terwijl het in Nederland al echt winter begint te worden. Vooral tijdens de wintermaanden is een all inclusive Makadi Bay een echte toeristentrekpleister. Het is er niet zo extreem warm en nog heerlijk weer om te zwemmen of van de woestijn te genieten. Vanwege de ligging aan de Rode Zee heerst er wel altijd een briesje langs de kust. Dit is wel prettig om even af te koelen.

Onderwaterwereld van Makadi Bay

Makadi Bay is nog vrij nieuw en er zijn nog geen grote bezienswaardigheden behalve de omgeving. De koraalriffen rond de resorts staan vooral hoog aangeschreven. Helaas worden in Egypte diverse riffen aangetast door toeristen. In Makadi Bay kan je ze nog in volle glorie zien en zijn ze niet aangetast door de menselijke hand. Met een onderwatercamera maak je de mooiste foto’s tijdens het snorkelen of duiken. Vanuit een all inclusive Makadi Bay resort worden verschillende excursies naar de onderwaterwereld georganiseerd. Er zijn ook speciale tripjes met de boot waarbij je verder in de Rode Zee terecht komt. Je kan zo op unieke plekjes gaan snorkelen of duiken onder begeleiding van een ervaren gids. Duiken is in Egypte vaak een stuk voordeliger, dan in Europa dus profiteer van je betaalbare lessen!

Boek een all inclusive Makadi Bay vakantie

All inclusive Makadi Bay kan je het hele jaar door voordelig boeken. Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen om naar dit paradijs te gaan. Ontdek zelf de schoonheid van de Rode Zee of het ruige woestijnlandschap. Of ga mee op excursie met een ervaren gids om de prachtige piramides te ontdekken. Helaas liggen deze niet in de buurt, maar met een vliegtuig bezoek je ze als nog tijdens een all inclusive Makadi Bay vakantie. Boek vandaag nog jouw vakantie naar de winterzon of de broeiende warmte in de zomer.