All inclusive Mallorca

mallorcaAll inclusive Mallorca is genieten op één van de populairste vakantie-eilanden van de Balearen. De luxe all inclusive resorts zijn vaak geliefd bij de Nederlanders. Het is misschien één van de weinige vakantie-eilanden waar een broodje kroket gewoon verkrijgbaar is. Tijdens een luxe all inclusive vakantie wordt je misschien wel in de watten gelegd zonder broodje kroket. Maar wandel het luxe all inclusive resort uit en ontdek de omgeving en de heerlijke lokale gerechten. De prijs van een all inclusive Mallorca ligt vaak een stuk lager dan de bekende all inclusive vakantielanden als Spanje. Alleen kan je hier genieten van de gastvrijheid zonder de hoofdprijs te betalen.

Verblijf in het Nederlandse El Arenal

All inclusive Mallorca betekend dat je al snel kennis maakt met de verdeling van het eiland. Het eiland is geliefd bij Duitsers en Engelsen en ze hebben dan ook hun eigen gedeelte. In El Arenal maak je kennis met het Nederlandse gedeelte. Voor de jongeren zijn hier Nederlandse discotheken als Veronica en natuurlijk Bar Gezellig. Verder vind je er Hollandse eettentjes en denk je heel even dat je in Nederland bent. Alleen de zon, zee en strand brengt je op andere gedachten. All inclusive Mallorca kan in een luxe resort in de buurt van El Arenal. Geniet hier niet alleen van gratis drankjes en hapjes, maar ook nog eens van het Nederlandse gedeelte op Mallorca.

Shoppen in Palma de Mallorca

Een all inclusive naar Mallorca kan vaak inclusief een uitstapje naar de hoofdstad Palma de Mallorca. In het land is een uitstekende busverbinding, waardoor je snel naar de andere kant van het eiland komt. Daarnaast organiseren sommige all inclusive resorts speciale pendelbussen zodat je heerlijk kan shoppen in Palma. De winkelstraten zijn hier uitgebreid met een Middeleeuwse sfeer. Naast kleine boetieks zijn hier ook bekende merken te vinden. Breng eens een bezoek aan het warenhuis El Corte Inglés en maak kennis met de duurste merken. Naast het shoppen door de authentieke winkelstraten zijn er prachtige bezienswaardigheden te vinden op Palma de Mallorca.

All inclusive Mallorca ontdekken

Mallorca ontdekken daar kan je gerust veertien dagen zoet mee zijn. Er is genoeg te zien en te beleven op het Spaanse vakantie-eiland. Gelukkig kan je daarnaast ook nog genieten van het echte all inclusive Mallorca. Het vakantie-eiland staat bekend om de heerlijkste cocktails. Schenk gerust een cocktail of twee in want het is gratis. Uiteraard wordt hierbij gebruik gemaakt van lokale alcohol. Maar de cocktails smaken er absoluut niet minder om. De kans is groot dat bij de lokale cocktailbar ook geen Bacardi gebruikt wordt om te mixen. Mocht je de kans krijgen om wat lokale alcohol uit te proberen vraag dan eens om Tunel in het all inclusive resort. Dit is een Spaanse Anijslikeur dat op Mallorca gemaakt wordt. All inclusive Mallorca betekend genieten van de nieuwste drankjes en natuurlijk ook de lokale specialiteiten. Zo smaakt de Sangria absoluut voortreffelijk en kan je altijd blijven genieten van een heerlijke Spaanse Paella. Voor de niet Paella liefhebbers is er natuurlijk ook nog genoeg te snacken tijdens een all inclusive Mallorca vakantie.