All inclusive Marsa Alam

Marsa alamEen all inclusive naar Marsa Alam is de laatste jaren enorm in opkomst. Vroeger was het eigenlijk een saai vissersdorpje, maar tegenwoordig zijn er grote resorts gebouwd. In het verre zuiden van Egypte kom je Marsa Alam in de woestijn tegen. Doordat toerisme nog vrij nieuw is voor het toeristendorpje is alles luxe verbouwd en springt het vissersdorp er echt tussenuit. Het is een nieuwe moderne bestemming voor toeristen uit de hele wereld. Tegenwoordig zijn er verschillende vliegmaatschappijen die al rechtstreeks vliegen op Marsa Alam. De prachtige omgeving in het woestijnlandschap is absoluut één van de redenen om een vakantie naar Marsa Alam te boeken.

Duiken met haaien tijdens een vakantie in Marsa Alam

Eén van de redenen om een all inclusive Marsa Alam te boeken zijn de haaien. In het Elphinstone Reef heb je de mogelijkheid om met twee verschillende soorten haaien te zwemmen. Een unieke ervaring en als je geluk hebt zwemmen er ook nog dolfijnen rond. Dit prachtige onderwatergebied is voor vele een reden om een all inclusive Marsa Alam te boeken. Het voordeel van all inclusive is dat je exact weet wat je kwijt bent voor je vakantie. De enige extra kosten die er nog bijkomen zijn de excursies zoals duiken in de Elphinstone Reef.

Quad safari door de woestijn

All inclusive Marsa Alam ontdekken wordt nog leuker met een quad safari. Verschillende parkoersen kan je door de woestijn afleggen onder begeleiding van een gids. De parkoersen zorgen al snel voor extra adrenaline. Je kan op een tweepersoonsquad rijden of ieder op zijn eigen quad. Uiteraard wordt er ook een stop ingelast in een traditioneel beduiendorp. Tussen de lokale inwoners kan je lekker wat verkoelends gaan drinken terwijl je geniet van het lokale Egypte. Het kan allemaal tijdens een all inclusive Marsa Alam vakantie.

Maak een boot trip door Egypte

Vanuit een all inclusive Marsa Alam resort is het mogelijk om verschillende excursies met een boot te maken. Het is zelfs mogelijk om een lange trip te maken met overnachting opzoek naar dolfijnen in de omgeving. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te gaan duiken en de prachtige wateren van Egypte te ontdekken. Dit soort tripjes zijn ideaal voor duikers die al op de reef van Marsa Alam zijn uitgekeken. Ze kunnen nu met een boot trip nog meer van Egypte ontdekken. Laat je verrassen door de wonderlijke onderwaterwereld van Egypte.

Boek all inclusive Marsa Alam

All inclusive Marsa Alam is een heerlijke vakantie om van te genieten met je vrienden of familie. Alles is al vooraf geregeld van eten tot alcoholische drankjes, een verblijf en de vlucht ernaartoe. Het enige wat je nog hoeft te doen is genieten van je welverdiende vakantie in Egypte. Een all inclusive vakantie naar Marsa Alam kan gewoon het hele jaar door. De temperaturen zakken bijna nooit onder de 20 graden zelfs niet tijdens de wintermaanden. Regen valt er slechts 3mm per jaar. In Nederland valt er al meer op een dag. Marsa Alam kan zowel in de zomer als wintermaanden!