All inclusive Mexico

mexicoEen all inclusive Mexico betekend vooral zon, zee en strand. In het heerlijke warme klimaat van Mexico is het met recht genieten geblazen. Je vind er diverse luxe hotel resorts waar je veilig en vertrouwd in aangenaam weer vakantie kan vieren. De meeste resorts zijn voorzien van diverse zwembaden en liggen eventueel ook nog in de buurt van het strand. Je kan zo direct het strand op wandelen en genieten van een strandvakantie. Blijf je in de buurt van het zwembad? Dan kan je genieten van gratis cocktails die in een hutje geshaket worden. Je krijgt nu echt zin in een heerlijke cocktail vooral omdat deze extra koud en gratis geserveerd wordt. In verschillende regio’s kan je genieten van het strand en aangenaam zonnig weer.

Genieten in de jungle op Yucatan

In de golf van Mexico ligt het schiereiland Yucatan. Volgens de Mexicanen wordt het ook wel het Maya schiereiland genoemd. Het eiland heeft voornamelijk een tropisch klimaat en in het zuiden een savanneklimaat. Tijdens de zomermaanden is er een kans op een orkaan, maar de rest van het jaar kan je hier genieten van zon, zee en strand. Uiteraard is het ook mogelijk om op excursie te gaan en oude Maya steden te ontdekken. Overblijfselen en tempels zijn vandaag de dag nog steeds te vinden op het schiereiland. Het eiland staat naast het regenwoud en de Maya’s bekend om de spierwitte stranden en parelmoer blauwe zee. In Cancun vindt je dan ook diverse all inclusive Mexico resorts waar je kan genieten van zon, zee, strand en onbeperkt eten en drinken. Sommige hotels zijn zo luxe dat ze zelfs een jacuzzi op de kamer geven. Laat je dus echt verwennen in Mexico.

Genieten in de Mexicaanse Caribbean

All inclusive naar Mexcio is natuurlijk heerlijk als je kan genieten van zon, zee en strand. De Mexicaanse Caribbean zijn hier een prachtig voorbeeld van. Op vakantie kan je echt genieten van luxe in een vijf sterren hotel. Geniet van een luxe inrichting en uiteraard alles wat je wenst in Mexico. Vaak wordt er gedacht dat Mexico een gevaarlijk land is, maar wat wordt vergeten is dat het een heel erg groot land is. Je kan dus gerust naar de Caribbean vertrekken zonder bang te zijn voor overvallen en drugsbendes. De veiligheid van de toerist is het allerbelangrijkste en als je in het toeristen gebied verblijft dan is er niets aan de hand.

Boek een all inclusive Mexico vakantie

Ondanks alle wilde verhalen over Mexico kan je er vooral genieten. De meeste drugspraktijken vinden niet plaats in de toeristengebieden. Je kan dus gerust een all inclusive Mexico vakantie boeken en genieten van alle rust en pracht van het land. Breng een bezoek aan de Maya’s of maak kennis met een nieuwe wereld in Mexico. Direct na aankomst voel je jezelf thuis op de prachtige eilanden. Geniet van de schoonheid vol met Maya’s of ontdek de bezienswaardigheden rond de grote resorts. Het zal je verbazen hoe prachtig Mexico er werkelijk uit ziet.