All inclusive Nederland

all inclusive nederlandNiet alleen in het buitenland kan je onbezorgd genieten van een vakantie. Steeds meer Nederlandse hotels en bungalowparken organiseren all inclusive vakanties. Een all inclusive  Nederland komt steeds vaker voor! Ons eigen land is natuurlijk ook prachtig en lekker dichtbij. Je kan all inclusive een weekendje weg of een weekje tijdens de schoolvakantie. Het fijne van deze vakantie is dat je s’ochtends in de auto kan springen en in de middag al bij je bestemming kan zijn. Je hoeft dus geen lange reis te maken en dit is wel zo fijn als je er even snel tussenuit wil gaan. Het fijne van deze vakanties is dat je echt helemaal nergens meer aan hoeft te denken. Alles is voor je geregeld en je hoeft alleen maar te genieten van de rust en natuur in ons land. Natuurlijk kan je ook een leuke stad bezoeken in Nederland. Ons land heeft genoeg te bieden voor een luxe vakantie. Je hoeft echt niet naar Turkije of Spanje voor het echte all inclusive gevoel. Er zijn genoeg hotels waar je een alles inclusief verblijf kan boeken.

Bekijk aanbiedingen Nederland

All inclusive in Limburg

Limburg is een zeer gastvrije provincie waar je in eigen land kan genieten van de natuur. Het Limburgse heuvellandschap nodigt je uit voor een fietstochtje door de streek. Fiets door omliggende dorpjes heen of bezoek een stad in de buurt. Geniet van een goed glas wijn of drink een kopje koffie op kosten van het hotel. Het kan in verschillende hotels in Limburg. Je kan genieten van een compleet verzorgd verblijf waarbij je helemaal niets meer zelf hoeft te regelen. All inclusive Limburg bestaat meestal uit een ontbijtbuffet, lunch, 3-gangendiner en onbeperkt koffie, thee en non-alcoholische dranken. Bier en huiswijn wordt vaak ook gratis geserveerd maar vanaf een bepaalt tijdstip. Met een all inclusive kan je volledig onbezorgd een weekendje weg of vakantie in eigenland boeken.

Drenthe

Ga op ontdekkingsreis in ons eigen land met een vakantie in Drenthe. Wandel met het hele gezin door de bossen, heide en zandverstuivingen. De omgeving zit vol met prachtige wandelroutes en fietsroutes. Wil je echt even naar een grote stad? De stad Assen is de moeite waard en meestal vlakbij. Natuurlijk kan je een uitstapje maken naar Emmen en de nieuwe dierentuin Wildlands bezoeken. Als je dit soort uitstapjes maakt is een vakantie natuurlijk al duur genoeg. Met een all inclusive Drenthe vakantie hoef je helemaal niets meer te betalen buiten de uitstapjes die je maakt. Bij een aantal hotels kan je zelfs gratis een fiets lenen om de natuur te ontdekken. Bij terugkomst staat er gratis drinken voor je klaar. Je kan zo even bijkomen van een fietstocht door de Drentse natuur. Er is genoeg te beleven in de regio Drenthe om er een vakantie door te brengen. Regel jouw verblijf vooraf helemaal compleet door nu te boeken.

 de Veluwe

De Veluwe is pas geleden nog uitgeroepen tot één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het afwisselende landschap met bos en heiden zorgt voor een prachtig uitzicht. Geniet van de natuur en maakt de mooiste wandelingen over de Veluwe. Bij terugkomst kan je genieten van de best denkbare zorg vanuit het hotel. Denk aan heerlijke gratis drankjes en een uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Het diner is meestal al la carte zodat je uitgebreid kan kiezen wat je wil eten. Het fijne van een all inclusive reizen naar de Veluwe is dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Er komen geen verrassingen meer achteraf met extra kosten. Als je in een hotel verblijft kan je soms flink schrikken van de hotelrekening. Elke avond heb je het eten en drinken op de rekening van de kamer gezet. Bij het uitchecken schrik je al snel van de opgelopen rekening. De rekening loopt soms op tot honderden euro’s. Met deze vakantie betaal je misschien iets meer voor een hotelovernachting, maar is echt alles inbegrepen. Het enige wat je nog hoeft te betalen is eventuele uitstapjes naar een stad. Voor de rest kan je gratis genieten van eten, drinken en de prachtige natuur op de Veluwe.

Een weekendje all inclusive in Nederland

De meeste all inclusive formules in Nederland zijn gemaakt voor een weekendje weg. Drie dagen of vier dagen maximaal kan je all inclusive genieten. De meeste arrangementen zijn te vinden in luxe hotels. Voor de prijs hoef je echt niet te twijfelen. Vooral als je het verdeelt over drie dagen inclusief eten en drinken. Je kan er even heerlijk een weekendje tussenuit gaan zonder dat je jezelf ergens zorgen om hoeft te maken. Laat je verwennen door het hotel met heerlijke maaltijden en gratis drankjes. Je hoeft je echt nergens meer zorgen om te maken. Het enige wat je hoeft te doen is lekker gaan ontspannen in de omgeving van het hotel of in de lounge van het hotel.

All inclusive in een bungalowpark

Het nadeel van een hotel is dat het lastig is om all inclusive te genieten met het hele gezin. In Nederland zijn een aantal bungalowparken met deze formule. Je kan hier genieten met het hele gezin. Vaak moet je voor  kiezen voor een speciaal arrangement. Soms kan er bijvoorbeeld gratis gegeten worden in het restaurant op het park. Als er geen restaurant aanwezig is kan je meestal kiezen voor een gourmet arrangement/ontbijt en lunch dat bij je huisje bezorgd wordt. Met deze arrangementen zorg je ervoor dat je maximaal kan genieten in een bungalowpark. Er zijn ook bungalowparken waarbij je geen arrangement boekt maar echt all inclusive kan verblijven. Naast gratis eten en drinken kan je meestal ook gratis gebruik maken van de faciliteiten. Denk aan het zwembad en de sauna. Elke dag kan je aanschuiven bij het ontbijt, lunch en diner buffet. Je maakt jouw vakantie in een bungalowpark extra voordelig en je kan er samen met de kinderen gebruik van maken.

Bekijk aanbiedingen