All inclusive Oostenrijk

oostenrijkAll inclusive Oostenrijk is een concept die in Oostenrijk misschien nog niet heel erg bekend is. Maar is het niet geweldig om te gaan wintersporten en alles is inbegrepen? Naast wintersport kan je natuurlijk ook tijdens de zomermaanden genieten van een heerlijke vakantie in Oostenrijk. Maak wandelingen door de bergen en geniet van de Oostenrijkse specialiteiten. Wat dacht je van een heerlijke verse wienerschnitzel met patat? Eén van de vele specialiteiten waar je onbeperkt van kan genieten tijdens een vakantie in Oostenrijk. De meeste all inclusive concepten bestaan uit een uitgebreid buffet waar je heerlijk kan genieten tijdens de ochtend en avond.

All inclusive Oostenrijk in Zell Am See

Eén van de populairste wintersport bestemmingen in Oostenrijk is Zell Am See in Salzburgerland. Wintersporters kunnen hier genieten van 77 kilometer aan pistes en tijdens de zomermaanden kan je prachtige wandelingen maken in de bergen. Vanaf Utrecht is het slechts 9 uur rijden, waardoor de wintersport plaats zeer populair is voor een weekje wintersport. Geniet van de diverse wintersportactiviteiten of pak een gezellig terrasje in het dorp met uitzicht op het prachtige meer. Doordat de bergen soms wel 2000 meter hoogte bereiken is het bijna altijd sneeuwzeker in Zell Am See.

Tirol all inclusive

Tirol is onder Nederlanders een populair vakantieland. Het sneeuwzekere gebied trekt vooral tijdens de wintermaanden een grote groep toeristen. Je kan hier terecht voor een sportieve of afwisselende vakantie. Voor de aprés-ski is wereldberoemd in Oostenrijk waar Nederlanders graag na afloop van het skiën een glaasje drinken. Geniet van de Oostenrijkse gezelligheid vanuit een luxe all inclusive Oostenrijk resort. Het wintersport gebied is tevens geliefd tijdens de zomermaanden. In één van de vele meren met smeltwater kan je gerust zwemmen. In de zomermaanden kunnen de tempraturen hoog oplopen vooral door de weerkaatsing tussen de bergen. Geniet eens in het ruige deel van Oostenrijk en geniet van een fenomenaal bergzicht.

Saalbach Hinterglemm voor eindeloze pistes

All inclusive Oostenrijk is bijna door heel het land mogelijk. Een andere populaire bestemming is Saalbach Hinterglemm. Tijdens de wintermaanden is er zelfs een ski-circus. Het is het grootste ski-circus van Oostenrijk waarbij je kan genieten van magisch spektakel. Naast genieten op de piste kan je in Saalbach Hinterglemm ook culinair genieten van hapjes en drankjes. Daarnaast is er een speciaal uitgaansgebied voor jongeren waar je kan genieten van aprés-ski. Vanuit het centrum vertrekken hierheen gratis bussen om de groepen jongeren veilig te vervoeren.

Last minute all inclusive Oostenrijk

Wil je snel een wintersport vakantie boeken met alle mogelijke luxe? Boek vandaag nog last minute een all inclusive Oostenrijk vakantie. Tijdens de vakantie kan je genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid. Geniet van onbeperkt eten en drinken, maar vooral van de lokale Alcoholische drankjes. Vooral de Oostenrijkse wijn staat al jaren hoog aangeschreven. Het is zeker de moeite waard om een gratis wijn uit de bergen te proberen. Boek vandaag nog een all inclusive Oostenrijk vakantie en vertrek naar de bergen tijdens een heerlijke wintersport vakantie.