All inclusive Side

sideOp zoek naar een onvergetelijke vakantie naar Turkije? Boek een all inclusive Side en je weet exact wat je voor je vakantie kwijt bent. Turkije staat bekend om de luxe all inclusive resorts en uiteraard kom je deze ook tegen in Side. Je beleeft hier echt het luxe vakantie gevoel aan de Turkse Riviera. De stad ligt op 60 kilometer afstand bij Alanya en is vooral populair onder Nederlandse toeristen. Tijdens een all inclusive Side moet je er ook niet gek van opkijken als er Nederlandstalige animatie aanwezig is. Vooral in de grote all inclusive resorts waar veel Nederlanders naartoe reizen.

Genieten van zon, zee en strand

Voor een zonvakantie zit je met een all inclusive Side reis natuurlijk helemaal goed. De azuurblauwe zee lokt toeristen om eens te gaan zwemmen. De meeste all inclusive resorts liggen rechtstreeks aan het lange zandstrand van de kustplaats. Het langgerekte zandstrand loopt langzaam af, waardoor je er veilig met kinderen kan gaan zwemmen. Sommige resorts hebben een stukje privé strand waar je gebruik van kan maken. Vaak is hier ook nog een bar aanwezig, zodat je nog steeds van het luxe all inclusive gevoel kan genieten. Op het strand kan je natuurlijk lekker gaan ontspannen of een potje beach volleybal spelen met je vrienden.

Het centrum van Side

Ondanks dat Side een echte toeristenplaats is blijft de authenticiteit gewoon behouden. Je merkt direct de Turkse gastvrijheid op en er zijn nog steeds echte Turkse winkeltjes aanwezig. Het oude centrum van de stad bevind zich op een landtong en hieromheen is ook een nieuw centrum gebouwd met moderne winkelketens en restaurants. In de hele stad zijn nog restanten te vinden van de oudheid. Er zijn stukken van een Grieks theater te zien en een oude stadspoort. Naast Griekse restanten zijn er ook oude bouwwerken van de Romeinen midden in de stad te vinden. Tijdens een all inclusive Side vakantie is een bezoek aan het oude centrum absoluut de moeite waard.

Uitgebreide mogelijkheden voor een all inclusive Side

De resorts bij Side zijn zeer uitgebreid en bieden tal van mogelijkheden om te ontspannen en een gezellige vakantie door te brengen. In de hotels is vaak een spa te vinden en bij sommige zelfs een duikschool. Onder begeleiding van een professionele instructeur kan je de onderwaterwereld van Side gaan ontdekken. Daarnaast is het zelfs mogelijk om te gaan parasailen, waterfietsen, kanoën of kajakken. Een jeepsafari is ook een echte aanrader en kan je boeken bij je eigen all inclusive resort in Side.

All inclusive Side voor ieder wat wils

Het prettige van Side is dat er voor iedereen wel iets te doen is. Cultuur snuiven kan gewoon in het centrum van de stad. Als je liever het hele dag aan het zwembad wil liggen dan is het ook geen enkel probleem. Er is genoeg zon om van te genieten en het zomerseizoen duurt extra lang in Turkije. Je weet van te voren wat je kwijt bent voor een vakantie dankzij de all inclusive mogelijkheden. Het enige wat je nog hoeft te doen is boeken en genieten!