All inclusive Tenerife

tenerifeAll inclusive Tenerife betekend jezelf heerlijk laten verwennen op het vulkaaneiland. Het eiland met de eeuwige lente staat bekend om de constante tempratuur van 26 graden. Ondanks de warme tempraturen het hele jaar door kan je heerlijk wandelen door de vallei. Sommige nemen zelfs de uitdaging aan om een wandeltocht te maken door de bergen van het landschap. Op slechts 200 kilometer voor de kust van Marokko kan je op dit eiland genieten van zon, zee en strand. Maar bovenal kan je jezelf verwennen met een all inclusive Tenerife vakantie. Grappig om te weten is dat het zuiden droog en warm is terwijl het noorden vruchtbaar is en groen. Hier valt regelmatig regen, maar gelukkig vind je all inclusive Tenerife vooral in het zuiden van het eiland.

Bezoek een vulkaan

Er zijn tegenwoordig nog weinig landen op de wereld waar je kennis kan maken met een vulkaan. De vulkaan op Tenerife is slapend, maar dit kan werkelijk op ieder moment weer veranderen. Het is een belevenis om met een speciale kabellift naar 3550 meter hoogte te klimmen om naar de vulkaan te gaan. Het is niet mogelijk om zomaar naar de krater te gaan. Hiervoor dien je een vergunning aan te vragen en verder te klimmen naar 3718 meter hoogte. Toch is het wel de moeite waard om een vergunning te regelen en te genieten van het prachtige uitzicht.

De haven van Santa Cruz

Eén van de mooiste havens op het eiland is Santa Cruz. In Santa Cruz komt natuurlijk de belangrijkste lading binnen. Naast het vervoer van goederen vind je hier een belastingvrij winkelparadijs. Mocht je echt eens goed willen shoppen dan is dit absoluut een belevenis. Maak vanuit hier tevens mooie wandeltochten om de omgeving rond Tenerife te ontdekken. Het hele jaar door kan je hier in het zonnetje rondlopen en genieten van de zee en het strand.

Bezoek het piratendorp Masca

Misschien wel één van de populairste excursies tijdens een all inclusive Tenerife is een bezoek aan het piratendorp Masca. Tot diep in de jaren negentig was het onmogelijk om het dorp met de auto te bereiken. Vaak ging je te voet of met een ezel. Bij aankomst geniet je van het mooiste uitzicht op het eiland. Officieel wordt het drop een piratendorp genoemd omdat het lastig te bereiken is. De Spanjaarden kwamen pas tot ontdekking van het dorp toen de rest van het eiland al lang verovert was. Naast een prachtig uitzicht vind je hier de grootste populatie van palmbomen op het eiland. Dit is dan ook de plek om een palmboom te spotten.

All inclusive Tenerife boeken

Benieuwd geworden hoe een all inclusive vakantie eruit komt te zien? Boek vandaag nog last minute een vakantie naar het populaire vakantie-eiland. Geniet van luxe en vooral onbeperkt eten en drinken. Ben je niet iemand die graag stil zit? Geen enkel probleem want het eiland heeft genoeg te bieden om van te genieten. Ontdek je eigen all inclusive resort en boek last minute een all inclusive Tenerife om te genieten van de zon, zee en het strand.