All inclusive Tunesië

tunesieAll inclusive Tunesië is onder diverse Nederlanders eigenlijk nog vrij onbekend. Ondanks de boeiende cultuur staat het land niet bepaalt bekend als de ultieme vakantiebestemming. Want wat heeft Tunesië eigenlijk allemaal te bieden buiten de Sahara woestijn in het zuiden? Ga heerlijk genieten aan het palmstrand of ontdek de kleurrijke medina’s als je een wandeling maakt door het land. All inclusive Tunesië geeft een extra dimensie aan je reis. Geniet onbeperkt van lokale hapjes en drankjes. Het is vooral genieten van onbeperkt eten en drinken onder een betoverende sfeer zoals je kan verwachten van Tunesië.

Bezoek medina’s in Tunesië

In Arabische landen is een medina het oude gedeelte van de stad in Tunesië. In dit prachtige stadsdeel wordt je werkelijk betoverd door de schoonheid en de schoonheid van een Arabische stad. Vaak wandel je binnen de stadsmuren langs unieke winkeltjes en kleine bedrijfjes. Soms zijn er ook fonteinen gebouwd en belangrijke moskeën en paleizen. Je krijgt echt een idee hoe de stad er vroeger uitgezien heeft en dit maakt Tunesië juist zo uniek. De straatjes van de medina’s zijn vaak niet meer dan een meter breed dus neem de tijd tijdens een wandeling. Bezoek absoluut een medina in de buurt tijdens een all inclusive Tunesië vakantie.

Prachtige moskeeën in het land

Laat je betoveren door de meest bijzondere moskeeën die Tunesië te bieden heeft. Eén van de mooiste en oudste moskeeën is Ez Zitouna. Het gebouw is gebouwd rond 700 na Christus en geeft een goede indruk van het geloof. Combineer een bezoek met een rondleiding door de Medina waar het gebouw is gebouwd. Bijzonder is dat het vandaag de dag niet alleen een functie als moskee heeft, maar ook als universiteit. Aan deze universiteit is het mogelijk om de Islam te leren. Je vind de moskee in de hoofdstad Tunis.

Ervaar de originele Hammam

In Tunesië is het een standaard gebruik om één keer per week een bezoek te brengen aan het Turks badhuis. Iedere stad heeft zijn eigen badhuis waar je een lokale Hamam behandeling kan ondergaan. Het is een rustgevend ritueel waarbij je eventueel een massage kan ondergaan. Als je all inclusive Tunesië verblijft dan is de kans groot dat er een Hammam op het resort aanwezig is. Hier kan je een traditionele behandeling krijgen en uiteraard een ontspannende massage ondergaan.

Last minute all inclusive Tunesië

Wil je graag last minute naar de zon? Een all inclusive Tunesië vakantie pakt goed uit zodra je deze last minute boekt. Het hele jaar door kan je hier genieten van zon, zee en strand. Tijdens de zomermaanden kan het flink heet worden, maar daarbuiten zijn de tempraturen aangenaam rond de 30 graden. Zelfs tijdens de wintermaanden kan je hier dus nog genieten van de zon. Boek vandaag nog last minute een all inclusive Tunesië vakantie en geniet van de zon en de prachtige zandstranden in combinatie met luxe all inclusive resorts.